Slagerij Hillegom

Kwaliteitsvlees van uw vertrouwde slagerij in Hillegom

Graag heet ik u met mijn enthousiaste medewerkers van harte welkom bij Keurslagerij Jurgen van Gennip. Hier staat kwaliteit altijd voorop en wordt het beste vlees uit binnen- en buitenland geselecteerd. Van mals lamsvlees van het juiste ras, tot sappig varkensvlees dat u eenvoudig combineert. Ik snijd de door u gewenste hoeveelheid graag vers voor u af. Kijk alvast rustig rond in het brede assortiment, of probeer eens een van mijn recepten uit.

 

Met aandacht geselecteerd vlees

Mijn uitgangspunt als slager is het streven naar topkwaliteit: van de inkoop van met aandacht geselecteerd vlees tot aan de presentatie in de slagerij. U vindt bij mij dan ook alles van heerlijk zacht rundvlees en gemarineerde kip, tot heerlijke rollade, gebraden fricandeau of een sappige rookworst. Al het vlees wordt in eigen slagerij gesneden en verwerkt, zodat ik garant kan staan voor vlees van hoogwaardige kwaliteit. Het vlees is vrij van kleurstoffen, smaakversterkers en conserveermiddelen. Dit is niet alleen gezonder, maar zorgt ook voor een pure smaakbeleving.

Slagerij Hillegom

Van barbecue accessoires tot geheel verzorgde catering

Naast vleeswaren kunt u ook voor andere service bij mij terecht: zowel voor uw dagelijkse maaltijd als voor speciale momenten. Zo verzorgen wij uw BBQ vlees in Hillegom, heerlijke vers belegde broodjes, barbecue accessoires voor uw tuinfeest en een Kamado barbecue om al dat lekkere vlees op te bereiden. Ook vleesschotels voor speciale gelegenheden zoals gourmet, steengrillen of fondue zijn samen te stellen. Vakkundig en met passie worden de mooiste producten gemaakt voor al uw eetmomenten: ’s morgens, ’s middags en ’s avonds. Heeft u een feestje te vieren, dan haalt u bij mij heerlijke schotels, of laat zelfs de catering in Hillegom verzorgen. Ik zorg er graag voor dat u een gezellige avond heeft met familie of vrienden.

Ambachtelijk bereid met moderne technieken

Als slager bereid ik uw vlees volgens het oude ambacht, maar met toepassing van moderne technieken. Zo worden vleeswaren en worstsoorten volgens beproefde receptuur in eigen slagerij gemaakt. Bij mij koopt u echt slager vlees met de smaak van vroeger, zoals oma het maakte. U geniet ieder moment van de dag van het lekkerste vlees van mijn slagerij in Hillegom: van vleeswaren voor op brood tot een mals stukje vlees bij het avondeten. Mijn keurslagerij is mijn trots en mijn passie voor het slagersvak proeft u terug in mijn producten. Ik nodig u dan ook van harte uit in mijn slagerij, bekijk online alvast het assortiment!

Jurgen van Gennip, Keurslager

Hoofdstraat 114
2181 EG Hillegom
0252-515090

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:00 - 17:00
zondag Gesloten