Uw barbecuefeest verzorgd met vers BBQ vlees in Hillegom

Houdt u binnenkort een feest en heeft u een gezellige barbecue gepland? Dan verzorgt mijn slagerij in Hillegom graag het beste vlees voor op uw barbecue. Wij stellen naar wens barbecue pakketten samen, van losse stuks tot groot vlees. Wilt u ook de rest van de hapjes laten verzorgen, zodat u nergens meer omkijken naar heeft? Ook dan helpt keurslagerij Jurgen van Gennip u graag met catering in Hillegom. Voor ieder barbecuefeest bent u bij mij aan het juiste adres!

Houd deze zomer een informeel personeelsfeest of buurtbarbecue

Gezellig met elkaar praten onder het genot van een gegrild stukje vlees: steeds meer mensen kiezen voor een informele bedrijfsbarbecue of buurtbarbecue om samen te komen. Ongedwongen gesprekken zorgen ervoor dat u de buren of collega’s wat beter leert kennen. En wat is er nu gezelliger dan een zomerse barbecue, waar u met een drankje in de hand geniet van het gezelschap? Ook dit jaar vindt u weer mooie BBQ-pakketten bij mij in de toonbank. Mocht u speciale wensen hebben zoals een vegetarisch barbecue pakket, ook dan help ik u graag.

BBQ vlees Hillegom

Barbecue pakketten op maat

Voor ieder wat wils: maak uw keuze uit een van de barbecuepakketten die ik zorgvuldig voor u heb samengesteld. Ook wanneer u niet vindt wat u zoekt, is het mogelijk om zelf een vleespakket samen te stellen. Kom hiervoor langs in de winkel of neem eenvoudig telefonisch contact met mij op. Naast vleespakketten met diverse vleessoorten kunt u ook kiezen uit specialiteiten als pulled porc, Angus bavette, flat iron, cote de boeuf en picanha burgers. Bovendien zijn onze pakketten compleet te maken met de lekkerste salades, sauzen en stokbrood met kruidenboter.

Gratis een Kamado barbecue huren voor een groot gezelschap?

Naast ons Populair pakket, Smul Pakket en Stoere mannen pakket vindt u bij ons een BBQ Vega pakket voor vegetariërs die ook graag genieten van een avondje barbecueën. Voor de kleine eters is er het BBQ Kinder pakket, met de bij kinderen populaire kipsaté en runderhamburger. Wilt u genieten van een geheel ontzorgde barbecueavond, of heeft u al genoeg omhanden tijdens een BBQ personeelsfeest? Dan kiest u voor BBQ Compleet Populair, Compleet Luxe of Compleet Vega. Deze pakketten vormen een aanvulling op de vleespakketten met salades, sauzen, stokbrood en andere lekkernijen. Bestelt u het All-In One pakket voor 20 of meer personen? Dan kunt u hier gratis een Kamado barbecue bij huren. Naast afhalen bezorgen wij uw barbecuepakketten graag. Neem hiervoor telefonisch contact op of kom even langs in de winkel.

Jurgen van Gennip, Keurslager

Hoofdstraat 114
2181 EG Hillegom
0252-515090

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:00 - 17:00
zondag Gesloten