Jurgen van Gennip, Keurslager

Rundvlees

Botermals rundvlees is één van de pijlers van de Keurslagers. Eigenlijk wel logisch als je bedenkt hoe lekker rundvlees is. En dan hebben we het zeker niet alleen over de kogelbiefstuk en het rundergehakt, maar ook over al dat heerlijke stoofvlees dat het rund ons biedt.

Kalfsvlees

Kalfsvlees is mooi, zacht vlees. Het heeft een bepaalde frisheid, die je ook wel bij lamsvlees proeft. De smaak is nog niet zo vol als bij volwassen runderen of schapen, maar wel duidelijk aanwezig. En dat in combinatie met een heel malse structuur. 

Varkensvlees

Varkensvlees is sappig en neutraal van smaak waardoor het zich goed laat combineren met diverse kruiden en groenten. Het bevat waardevolle voedingsstoffen voor het menselijk lichaam én het is makkelijk te bereiden.
 

Kip en Kalkoen

Met kip kun je alle kanten uit. Neem onze gegrilde kip, of een lekker gekruide kip uit de oven, gemarineerde kipsaté of zacht gestoofde coq-au-vin. Maar wat bepaalt nou de smaak en de kwaliteit?
 

Lamsvlees

Weinig soorten vlees zijn zo mals als dat van een lam. Maar wat maakt lamsvlees zo mals? Het creëren van de juiste smaak en textuur van vlees begint bij de keuze voor het ras. Ook het juiste voer is essentieel.

Vleeswaren

We hebben een zeer uitgebreid assortiment worst en vleeswaren, van een mooie plak boeren achterham tot een pittige salami of een sappige rookworst.  Vleeswaren zijn natuurlijk te gebruiken als broodbeleg, maar ook als een snack, tussendoortje, tapas of als vlees bij de maaltijd. Bij ons vind je de lekkerste vleeswaren, dagvers en uit eigen keuken. Hieronder een kleine greep uit ons assortiment.

Magere runderrollade

Gemaakt van mager rundvlees, gekruid met een eigen melange van de lekkerste specerijen, afgegrild in de oven.

Runder rosbief

Ouderwets lekker gebraden rosbief, wij braden de rosbief nog volgens een oud recept, en dat proef je.

Fricandeau

Speciaal geselecteerde varkensfricandeau afgegrild in de oven. Heerlijk voor op de boterham of voor een buffet.

Gegrilde kiprollade

Gemaakt van magere kippeborst, gekruid met een eigen melange van de lekkerste specerijen, afgegrild in de oven.

Zeeuws spek

Ouderwets lekker gemarineerd zeeuws spek, het spek wordt ca. 3 dagen gemarineerd in een speciale eigengemaakte marinade daarna afgegrild in de oven.

Runderrookvlees

Licht gezouten rundermuis. Onze rookvlees wordt op traditionele manier gezouten en krijgt de rust die het nodig heeft om te rijpen, daarna gerookt in onze eigen rookkast.

Achterham

Eigengemaakte ham van de beste kwaliteit, gepekeld met de lekkerste kruidenmelange, gekookt en gerookt.

Jurgen van Gennip, Keurslager

Hoofdstraat 114
2181 EG Hillegom
0252-515090

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:00 - 17:00
zondag Gesloten